fbpx

Mye mer enn en stelleveske

Da vi ble foreldre i 2015 innsÄ vi at vi trengte en stelleveske som kunne bÊres som ryggsekk. Som foreldre hadde vi alltid hendene fulle. Vi trengte hendene fri til barn, hund og handleposer. Den mÄtte ogsÄ kunne henges pÄ vognen, og ikke minst like viktig var det at pappa ogsÄ ville ha glede av den. Resultatet ble KAOS Ransel. VÄr bestselger.

 

 

8 lommer for organisering

KAOS Ransel har 8 lommer for Ä gi deg god kontroll pÄ innholdet. Den har god plass til bleier, vÄtservietter, kluter, smokker, tÄteflasker og alt du trenger nÄr du er ute med den lille. Egen stellematte medfÞlger i utvendig lomme.

Henger godt pÄ alle typer vogner

KAOS Ransel er veldig god Ä bÊre pÄ ryggen, og henger like godt pÄ vognen. Du kan enten la den henge over vognen med skulderstroppen som fÞlger med, ellers kan du bruke et sett med matchende vognkroker som vi nÄ selger separat! Etterspurt av sÄ mange.

Bruk den til jobb og fritid

Det fine med KAOS Ransel er at den kan brukes lenge etter at bleietiden er over. TidlĂžst, ikonis design gjrĂž at den passer like fint til jobb og fritid.

For fremtidige generasjoner

KAOS Ransel er laget av resirkulerte plastflasker fra panteautomater. Repreve sertifisert, robust og av hÞy kvalitet. KAOS Ransel tÄler tidens tann!

KAOS Ransel
Topp