fbpx

Juli er en deilig sommermåned. Det er ingen ordentlig sommer uten litt strandliv, og vi lover et bedre strandliv med unger om du husker på disse seks tipsene.

1. Frossen vannmelon

Ja til sunn iskrem! Kutt vannmelom i biter og la de fryses over natten. Med eller uten ispinner i, de er enkle å spise. Og ungene elsker det! Ta dem med i en kjølebeholder så holder de seg fint utover dagen. Smaker like godt om de smelter litt 🙂

P.S. Dette kan du gjøre med all slags frukt, egentlig. Prøv også med frossen banan eller eple. Nam!

2. Frosset vann på flaske

Når du først står ved fryser’n, putt oppi en stor flaske med vann. Ta den med på stranden og la den tine med tiden. Du har alltid kaldt vann, og ungene synes det er moro med en diger isbit oppi flasken. Husk å drikke jevnt utover dagen, det er viktig med væske!

P.S. Du kan selvfølgelig fryse juice og saft også. Alt hva magen behager! Bare husk å ikke bruke glassflasker, da knuser de 😉

3. KAOS Samlesak – en fleksibel beachbag

KAOS Samlesak er lagring, lekematte og en perfekt beachbag! Fylles opp med badeleker, håndklær og badetøy. Enkel å bære med seg, superpraktisk å ha på stranden som ungene også kan sitte på. Laget av robust, vannavstøtende bomull og tåler fint våte håndklær og badetøy på vei tilbake. Om du tilfeldigvis får med deg halve stranden er det bare å riste den før du går inn i huset, så er KAOS Samlesak så god som ny igjen.

KAOS Samlesak, NOK 629,- finner du her.

4. UV-beskyttelse

Vi tar for gitt at du bruker solkrem. Bare husk å påføre solkrem minst 30 minutter før du går hjemmefra, huden trenger tid til å absorbere kremen. Det finnes også mye fint UV-tøy som beskytter barna på de mest utsatte stedene. Som for eksempel disse kule draktene fra danske Soft Gallery. Jeg kjøpte min hos Konstabelshop på Torshov i Oslo. (Nb, litt små i størrelsene, anbefaler å gå opp en størrelse):

Et UV telt er også genialt å ha. Flott med litt beskyttelse, og ungene synes det er kult å sitte i telt. Det finnes utallige varianter på markedet, fra små baby-telt til større familie-varianter. Du finner dem typisk på sportsbutikker, lekebutikker eller butikker som fører barneutstyr. Vi liker dette ganske godt, fra Amazon (41.99 USD):

5. Oppblåsbar stol/seng

Enten ungene vil hvile litt eller du vil sitte godt der du våker over barna som en hauk mens de leker i vannkanten, er de oppblåsbare stolene fra Fatboy helt superpraktiske. Den tar ingen plass når du ikke bruker den, og best av alt: Du slipper å blåse opp! Selges blant annet på Fatboy Lamzac (NOK 655,-). eller fra Sittesekken.no (NOK 679,-) så du kan spare frakt og toll 🙂

6. Talkum for å fjerne sand

Er du en av de som skyller bena i vann for å fjerne sanden før du tar på deg sko? Men så må du allikevel løpe gjennom sanden etter å ha skylt føttene? Haha, en evig komedie. Dropp å skylle føttene, bare kom deg ut av sanden og til fast grunn. Dryss på talkum-pudder og se hvor lett sanden forsvinner! Nesten magisk.

Selvsagt genialt for å fjerne sand fra små stumper som har sittet i sanden, før du tar på ren bleie. Smooth som bare det!

Ransel, Samlesak og Nettsekk fra vår egen nettbutikk.

Riktig god sommer, fintfolk!

Peace out.

Gineline & Mette

Topp