fbpx

Bli en del av KAOS nye musikkvideo!

Du hørte riktig; Vi lager i disse dager en musikkvideo til ære for småbarnsforeldre. Dere her HELTER. Og fordi det finnes så mange helter der ute vil vi bruke noen av dere i musikkvideoen vår. Send oss ditt bidrag!

Aldri før har det passet bedre med en KAOS låt! Derfor har vi, i samarbeid med en av Norges vakreste stemmer, Live Foyn Friis aka artisten Liive, laget en låt om småbarnslivet. Nå skal vi lage musikkvideoen og vi vil ha deg med på rolle-listen!

Bli med i filmen

Send oss dine filmsnutter som viser hvordan det er å ha småbarn. Det kan være fine stunder eller kaotiske stunder. Dette kan være glimt fra fødselen, barnets første steg, en utslitt forelder eller kanskje komiske ting barna gjør. Det kan være fortvilet gråt eller lattermilde situasjoner. Selve lyden på videoen din vil ikke komme med, det er kun filmklippet vi er ute etter.
Vi vil rett og slett løfte frem alle sider av småbarnslivet og ønsker å se barna og deg eller partneren din sammen med barna.
Du kan filme med mobiltelefon, helst stående format. Har du liggende format og mener klippet er bra vil vi allikevel ha det!
Videoklippene vil til slutt klippes sammen til en lengre film og vil altså utgjøre KAOS nye musikkvideo.

Slik sender du inn ditt bidrag

Send inn filen som MOV- eller MP4-format. Dersom filen er tung kan du bruke WeTransfer for å oversende filer (gratis). Send filen din til musikkvideo@itskaos.com.
Dersom vi bruker ditt klipp vil vi ta kontakt med deg i forkant, husk å legge med navn og telefonnummer så vi vet hvem vi eventuelt skal ha tak i.

Referansefilmer

Er du usikker på hva vi er ute etter? Vi har lett i våre private arkiv, og er du som oss passe flink til å filme litt i hverdagen bør det være flust å ta av, haha! Her er noen av filmene fra vår hverdag, som alle er gode referansefilmer.
Ved å sende inn bilde eller video, godtar du at KAOS kan publisere innholdet i sine kanaler. Du kan kun sende inn innhold du selv har opphav på, eller hvor fotografen har godtatt dette. Vi forbeholder oss retten til å publisere eller ikke. Husk også at avbildede personer må ha gitt sitt samtykke til at du kan bruke bildet.
Topp